Zvanična stranica
 
 

Tap-In konzola

Ukoliko povežete TAMRON Tap-In Konzolu i svoj računar, možete obnoviti firmware zaštitu koja se nalazi u određenom broju modela TAMRON objektiva ili da prilagodite fukcije objektiva prema sopstvenim potrebama. Uređaji se povezuju putem USB konekcije. Ovim dodatakom možete putem interneta pristupiti odgovarajućem sajtu kako biste  samostalno,bilo kada i bilo gde obnovili firmware zaštitu.  Dodatno, selekcija objektiva može biti prilagođena vašim potrebama  prilikom menjanja određenih podešavanja. Na ovaj način će te koristiti objektiv baš kao što volite, raznovrsnije i jednostavnije.

Prateći softver TAMRON Tap-In uređaja.

TAMRON Tap-In uslužni softver

Putem svog rečunara možete potpuno besplatno skinuti uslužni TAMRON Tap-In softver i instalirati ga. Obnavljanje firmware zaštite i prilagođavanje raznih funkcionalnosti objektiva je jedostavno, baš kao što je jednostavno povezati USB kabal i uređaj. Za korišćenje ove funkcionalnosti biće vam potreban internet.

Obnavljanje Firmware zaštite.

Možete obnoviti firmware zaštitu na određenom broju Tamron objektiva. Dodatno, firmware na TAP-in konzoli se može obnoviti kad god vam je potrebno.  Korišćenjem interneta i uslužnog softvera, možete jednostavno pristupiti sajtu, potvrtidi da je objektiv pričvršćen na TAP-in Konzolu - koja u sebi sadrži najnoviju verziju firmware-a. Ukoliko je dostupna novija verzija, lako i sigurno ćete je obnoviti.

 Prilagođavanje odabranih Tamron objektiva

Moguće je prilagoditi različite funkcije objektiva, u zavisnosti od modela objektiva i ugrađenih funkcija.

Podešavanje fokusa

Fokus se može podesiti u tri odvojena područja: blizu, srednje i daleko. Za objektive zumiranja sa varijabilnim opsegom fokalne duže moguće je prilagoditi do osam segmenata, što znači da je moguće podešavanje fokusa za ukupno 24 regije. Objektivi fiksne fokalne dužine imaju samo jedan segment, tako da je mogućnost prilagođavanja za tri regiona udaljenosti.

* Uslovi i opseg mogućih podešavanja mogu se razlikovati prema modelu objektiva.

Podešavanje ograničenja rastojanja fokusa

Za objektive opremljene prekidačem za ograničenje fokusa, moguće je podesiti opseg autofokusa podešavanjem približnih i daljih ograničenja prema vašim željama. Ako prekidač za ograničenje fokusa ima tri pozicije, moguće je i podešavanje srednjeg položaja. Mogu se podesiti samo modeli sočiva opremljeni funkcijom ograničenja fokusa. Uslovi i opseg mogućih podešavanja mogu se razlikovati u skladu sa modelom objektiva.

VC podešavanje (samo za objektive sa VC)

Možete izabrati režim VC (Vibration Compensation) koji vam najviše odgovara iz donje odluke za bilo koji TAP-in Console kompatibilan Tamron objektiv opremljen sa VC sistemom.
Prioritizujte stabilizaciju slike tražila: Ovaj režim stavlja prioritet na stabilnost slike tražila
Standardni (fabrički podrazumevani): Ovaj režim je isti kao i fabrički podrazumevani i postavlja ravnotežu između stabilnosti slike tražila i efekata kompenzacije vibracija
Prioritizujte stabilizaciju snimljenih slika: Ovaj režim obezbeđuje stabilan efekat kompenzacije vibracija
* Ove opcije se odnose samo na modele sočiva opremljene VC sistemom. Uslovi i opseg mogućih podešavanja mogu se razlikovati prema modelu objektiva.

Potpuni manualni fokus i njegovo podešavanje 

Za bilo koji sočivo sa sistemom za preuređivanje ručnog fokusa sa punim radnim vremenom, možete podesiti režim rada na ON ili OFF. Osim toga, možete optimizirati osetljivost prstena fokusa na vaše želje u odnosu na ugaonu rotaciju između visoke i niske, kada postavite taster menija u režimu ručnog fokusa na ON.

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: