Zvanična stranica
 
 
 

Tamronu dodeljene dve EISA nagrade 2019. godine!

Tamronu se dodeljuju EISA nagrade već 14 godina zaredom, a poslednje tri godine je prepoznat sa po dve nagrade svake godine.

EISA WIDE-ANGLE ZOOM LENS 2019-202017-28mm F/2.8 Di III RXD (Model A046)

Tamron 17-28mm F / 2.8 Di III RXD je pristupačan širokougaoni zum velike blende za Sony mirrorless fotoaparate. Dizajniran da dopuni Tamronov 28-75 mm f/2.8 Di III RXD, ima slično kompaktan, lagan dizajn i vremenski otpornu konstrukciju. Ima zaista jak performans u pogledu kvaliteta slike: rezolucija i kontrast su odlični za svoju klasu, dok optički sistem obezbeđuje izvanrednu tačnost boja i minimalnu hromatsku aberaciju. Objektiv koristi tihi i brzi motor za automatsko fokusiranje, što ga čini veoma pogodnim i za fotografije i za video snimanje.

 

 

 

Više o ovom objektivu pročitajte ovde.

EISA BEST BUY ZOOM LENS 2019-202035-150mm F/2.8-4 Di VC OSD (Model A043)

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD je standardni zum objektiv za full-frame DSLR fotoaparate Canon i Nikon. Njegov pomalo neobičan opseg zuma, u kombinaciji sa minimalnom udaljenošću od 45cm, čini ga posebno pogodnim za portrete, u rasponu od studijskih fotografija, preko onih u prirodi do krupnih planova. Zahvaljujući kompaktnoj veličini i maloj težini, savršen je saputnik. Nudi neobično brz otvor blende za takav raspon, od f/2.8 kod širokog ugla do f/4 na telefoto kraju. Objektiv ima ugrađen Tamron-ov sistem dualnih mikroprocesorskih sistema, koji obezbeđuje optimalne performanse automatskog fokusiranja i efikasnu kompenzaciju vibracija, omogućavajući oštre snimke iz ruke.

 

 

 
Više o ovom objektivu pročitajte ovde.


O EISA nagradama

Evropsko udruženje za obradu slike i zvuka (EISA) svake godine dodeljuje nagrade proizvodima za koje se smatra da su najbolji u kategorijama fotografije, mobilni uređaji, hi-fi, audio sisteme kućnog bioskopa, video sistema kućnog bioskopa i elektronike u automobilu. Komisija urednika iz preko 55 vodećih časopisa za obradu slike, zvuka i elektronske industrije u 30 zemalja pregledava i glasa i određuje vodeće proizvode na tržištu.

 

 

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: