Zvanična stranica
 
 
 

Novi all-in-one ultrazoom 28-200mm objektiv!

Tamron je prvi na svetu koji je stvorio ultrazoom sa otvorom koji počinje od f/2.8. Novi 28-200mm f/2.8-5.6 Di III RXD dostupan je za Sony E-mount fotoaparate.

Ultra veliki raspon idealan je za gotovo svaku situaciju, pa se može koristiti za rešavanje svakakvih fotografskih zadataka, bilo u svakodnevnom životu, na putovanjima, u sportskoj fotografiji ili u prirodi. A otvor od f/2.8 dostupan u položaju 28mm dodatno proširuje mogućnosti.

Tamron je ugradio ukupno 18 elemenata sočiva, uključujući i nekoliko posebnih, u ovaj univerzalni objektiv kako bi održao najveći mogući kvalitet slike čak i pri visokom početnom otvoru. Asferični elementi, XLD i LD sočiva obezbeđuju visoku rezoluciju i efikasno smanjuju hromatsku aberaciju i druge devijacije prilikom snimanja.

BBAR premaz minimizira odsjaj, pružajući objektivu jasnu i oštru sliku. Tokom razvoja vodilo se računa i o veličini i težini, tako da je sočivo, dugačko samo 117mm i 575 grama, ostalo dobro prenosivo. Još jedna prednost su odlične performanse izbliza (1:3.1) i izuzetno tiho fokusiranje RXD stepenastog motora ili vremenski otporan dizajn, kao i fluorni premaz prednjeg sočiva.

Objektiv je dostupan za Sony E-mount i podržava napredne funkcije kamere kao što su: hibridni AF i Eye Focus, DMF, korekcije sočiva u kameri, ažuriranje firmvera.

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: