Zvanična stranica
 
 
 

Tamron najavljuje razvoj čak tri nova objektiva!

Srećni smo da najavimo da uskoro stiže ne jedan, već tri nova objektiva! U pitanju su dva objektiva za full frame DSLR kamere i jedan SP za full frame mirrorless kamere! Početak prodaje je očekivan na leto 2019. godine!

Brzi kompaktni portretni zoom objektiv 35-150mm F/2.8-4 Di VC OSD (Model A043)

Novi kompaktni model A043 je dizajniran za brzo rukovanje i jednostavan transport, i ima zum koji se proteže od 35mm do 150mm, uključujući i 85mm fokalnu dužinu (često se smatra optimalnom za portretnu fotografiju). Pruža brzu blendu F/2.8 na kraju širokog ugla dok istovremeno zadržava svetlih F/4 na telefoto kraju. Za blisko fokusiranje, MOD (Minimalna udaljenost objekta) je 0.45m u čitavom opsegu zumiranja. Pruža vrhunski kvalitet slike, precizno postavljenih LD (Low Dispersion) staklenih elemenata i asferičnih sočiva koja umanjuju optičke aberacije. Pored toga, model A043 sadrži i Dual MPU (Micro-Processing Unit) sistem, koji obezbeđuje optimalne AF performanse i efektivnu kompenzaciju vibracija.

Brzi široki zoom objektiv za Sony E-mount kamere je vrlo kompaktan i lagan - 17-28mm F/2.8 Di III RXD (Model A046)

Model A046 ima zapanjujuće mali prečnik za ultra-širokougaoni zum objektiv velike brzine, o čemu svedoči skromna veličina njegovog filtera od 67 mm. Njegova neviđena lagana težina i kompaktna veličina pružaju odličnu ravnotežu kada se koriste sa full frame mirrorless fotoaparatom, što ga čini lakim za nošenje i omogućava da se prilagodi širokom spektru scena i uslovima snimanja. Model A046 nudi brzinu blende F/2,8 u čitavom opsegu zumiranja, i pruža visoku rezoluciju i kontrast od ivice do ivice. Kombinacija ultra širokougaone fokalne dužine, brze konstantne F/2.8 blende i MOD-a (Minimalna udaljenost objekta) od 0,19 m na širokougaonom kraju podstiče bogato ekspresivnu i kreativnu fotografiju u mnoštvu scenarija. AF Drive sistem modela A046 pokreće RXD (rapid ekstra-tih stepping pogonski) motor koji omogućava postizanje brzi, veoma precizan i izuzetno tih rad pogodan za snimanje video zapisa, kao i fotografija.

Fiksni SP 35mm F/1.4 Di USD (Model F045) predstavlja Tamron ekspertizu pravljenja objektiva

Tamronova SP serija objektiva je pokrenuta 1979. godine, zasnovana na konceptu kreiranja objektiva za dostizanje savršene slike za one koji vole fotografiju. Ove godina obeležava 40. godišnjicu serije. Da bi proslavili, Tamron je razvio Model F045, kao produkt Tamronove akumulirane ekspertize i zanatske izrade objektiva. Ovaj ortodoksni fiksni fokalni objektiv, za koji neki smatraju da je najosnovnijim od svih izmenjivih objektiva, je otelotvorenje sve optičke tehnologije i proizvodnog znanja koje je Tamron razvio do danas.

Neverovatan kvalitet slike visoke rezolucije modela F045 i lep, privlačni pozadinski bokeh omogućavaju fotografima da slikaju bilo koju scenu do najsitnijih detalja. Telo objektiva razvijeno je kroz neumornu potragu za operativnošću i izdržljivošću, neprestano se fokusirajući na potrebe fotografa. Ovaj objektiv je opremljen brzim F/1.4 otvorom blende i brzom, veoma preciznom AF funkcionalnošću koja nudi izuzetnu pouzdanost, plus razne druge karakteristike za povećanu udobnost, što ga čini savršenim svakodnevnim objektivom za vaše kreativne potrage. Idealan je za skoro svaki fotografski žanr - fotoreporter, pejzaž, sport, ulični život, slikanje venčanja i porodične slike.

Kupite Tamron objektiv!

Ne zaboravite da kupovinom Tamron objektiva na zvaničnim prodajnim mestima dobijate pravo na 5 godina garancije.

Kliknite na sliku ispod da biste produžili garanciju Tamron objektiva: