Zvanična stranica
 
 

TAMRON SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD

Fokalna duzina 24-70
Maksimalni otvor blende F/2.8
Minimalna razdaljina objekta[m] 0.38
Maksimalni odnos uvećanja 1:5
Veličina filtera [mm] 82
Težina [g] 825
Serijski broj A007
Broj elemenata 12 - 17
Ugao gledanja 84-34
Br. lopatica dijafragme 9
Minimalni otvor blende F/22
Prečnik x  Dužina [mm] 88.2 x 116.9
Dostupne boje Crna

Slikanje uz lepotu svetlosti

Igranje sa svetlom, hvatanje suptilnog sveta lepote. Standardni zoom objektiv visoke brzine sa ugrađenom vibracionom kompenzacijom.

Realizujući visoke performanse i visok kvalitet slike, ovaj standardni zum objektiv velike brzine nudi pokrivenost od 24mm do 70mm zajedno sa ekskluzivnim VC sistemom (Vibration Compensation) * i USD (Ultrasonic Silent Drive) motorom za brz i tih auto-fokus. Pošto je ovo objektiv serije SP (Super Performance), optički dizajn daje najveći prioritet kvalitetu slike uz široku upotrebu posebne optike, uključujući tri LD (Low Dispersion) objektive i dva objektiva XR (Extra Refractive Index). Rezultat je najbolji kvalitet slike koji smanjuje različite vrste izobličenja. Pored toga, velika brzina F / 2.8 i kružna konstrukcija dijafragme ** omogućavaju da ovaj objektiv postigne prekrasne efekte izvan fokusa dok visoka rezolucija daje fino detaljne slike. U Tamronu prvo je prikazana jednostavna struktura koja ne zavisi od kapanja. Ovaj standardni zoom objektiv u potpunosti odgovara inspiraciji fotografa.

* Soni postolje ne uključuje VC ( Vibration Compensation ) sistem.

** Tamronov standard je da skoro kružni oblik dijafragme treba održavati od široko otvorene blende do dva zaustavljanja.

Karakteristike i funkcije

Pruža vrhunski kvalitet slike
Optički dizajn ovog sočiva koristi element XLD (Extra Low Dispersion) visokog performansa, koji je proizveden iz specijalnog stakla sa ekstremno niskim indeksom refrakcije. Indeks refrakcije opisuje sposobnost objektiva da podeli svetlosni snop u svoje spektralne boje. Disperzivna svojstva su čak niža od standardnih LD sočiva i na nivou su sličnom fluoru. XLD objektiv u kombinaciji sa LD elementom pruža najviši kontrast i sjaj. Ovo efikasno sprečava problem hromatske aberacije u telefoto fotografiji i pruža visok nivo oštrine čak iu perifernim područjima. Rezultat je sočivo koje efikasno kompenzuje osovinsku hromatsku aberaciju i aberaciju uvećanja tokom celog zumiranja i garantuje najvišu rezoluciju i sjaj za vaše slike.

USD
Ultrasonic Silent Drive (USD) je Tamronova najnovija generacija autofokus motora. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji motora i novo razvijenom softveru, USD omogućava brzo, precizno i gotovo tiho fotografsko iskustvo. Postoji nekoliko boljih mogućnosti za hvatanje brzih i dinamičnih predmeta koji se javljaju u oblastima kao što su sportska fotografija, brza vozila ili čak fotografija u prirodi

VC stabilizacija slike (Vibration Compensation)
Testirani Tamron VC Image Stabilizer (Vibration Compensation) osigurava da ovaj objektiv pruža oštre slike i slike na koje ne utiče pomeranje ruku. To znači da je sočivo savršeno pogodno za ručne fotografije i uslove slabe osvetljenosti.

SP (Super Performance)
Samo dva slova - ali kakav uticaj imaju na rezultate. SP predstavlja klasu objektiva visokih performansi iz kompanije Tamron. Naši inženjeri su dobili slobodu u dizajnu ovih sočiva i sva velikom pažnjom na detalje proizveli su optimalne performansne karakteristike. Otkrijte nove granice sa vasim fotoaparatom- i otvorite put za Super performans.