Zvanična stranica
 
 
 

Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD


Fokalna duzina
70-210
Maksimalni otvor blende F/2.8
Minimalna razdaljina objekta[m] 0.95
Maksimalni odnos uvećanja 1:3.1
(f=200mm, MFD 0,95m)
Veličina filtera [mm] 77
Težina [g] 1320
Serijski broj A001
Broj elemenata 13-18
Ugao gledanja 35-12
Br. lopatica dijafragme 9
Minimalni otvor blende F/32
Prečnik x  Dužina [mm] 89.5 x 194.3
Dostupne boje Crna

TAMRON 70-210mm F / 4 VC USDBajonet: Canon, Nikon

Najnoviji vrhunac naše filozofije u razvoju telefoto objektiva je objektiv od 70-210 mm F / 4 Di VC USD.

A034 je dizajniran za svestranost, sa odličnim optičkim performansama u čitavom opsegu zuma. Tri LD (niska disperzija) sočiva omogućavaju optici da efikasno koriguju hromatske aberacije dok obezbeđuju jasne, oštre ivice na ivicama slike. Maksimalan omjer zuma je 1: 3.1, što je najviša u klasi, * i pruža ultra-mekan efekat bokeha. U okviru specijalne optike obezbeđena su dva procesora, pružajući računarske performanse za istovremenu upotrebu brzog autofokusa i stabilizacije slike.

* Pogodna sočiva za okvire pune slike od 70-200mm (istraživanje januara 2018. godine -

Karakteristike i funkcije

Pruža vrhunski kvalitet slike Optički dizajn ovog sočiva koristi element XLD (Extra Low Dispersion) visokog performansa, koji je proizveden iz specijalnog stakla sa ekstremno niskim prelomnim indeksom. Indeks prelamanja opisuje sposobnost objektiva da podeli svetlosni snop u svoje spektralne boje. Disperzivna svojstva su čak niža od standardnih LD sočiva i na nivou su sličnom fluoru. XLD objektiv u kombinaciji sa LD elementom pruža najviši kontrast i sjaj. Ovo efikasno sprečava problem hromatske aberacije u telefoto fotografiji i pruža visok nivo oštrine čak i u perifernim područjima. Rezultat je sočivo koje efikasno kompenzuje osovinsku hromatsku aberaciju i aberaciju uvećanja tokom celog zumiranja i garantuje najvišu rezoluciju i sjaj za vaše slike.

Vodootporna konstrukcija

 

Možete naići i najgore vremenske uslove ali vaš objektiv je bezbedan. Prednja sočiva obložena su magnezijum fluoridom od masti i vode.

Brzi fokus, stabilne, oštre slike

 

Brzi autofokus i pouzdana stabilizacija slike su od suštinskog značaja za telefoto objektiv. Trenutak brzo protiče,a fotograf mora reagovati. Ovaj objektiv pri takvoj situaciji je brz i pouzdan partner u rukama fotografa. Dva procesora rade kako bi se osiguralo da obe funkcije budu dostupne istovremeno sa maksimalnom brzinom. (Mogu se postići četiri dimenzionalna stabilizacija slike - pomoću CIPA, EOS -5D ili Nikon D810).

Nove mogućnosti: TAP-in dock


Priključak Tap-in može ažurirati na softver za kontrolu sočiva, prilagođena podešavanja autofokusa mogu se prilagoditi, a druge funkcije objektiva mogu biti prilagođene.

Opcioni Arco Sviss kompatibilan stativ prstena

 
Laka legura od legure magnezijuma može se pričvrstiti i ukloniti brzo i Arca Sviss mehanizam za zaključavanje sa više položaja pomaže u brzom postavljanju fotoaparata.

Optika objektiva